Despre noi

DIVIZIA DE LOGISTICĂ
Vicențiu Serv Logistic, a fost înființată în anul 2016, ca urmare a cererii constante și în creștere de transporturi rutiere de mărfuri, atât intarn cât și internațional. Desprinsă din Vicențiu Serv ca o divizie de sine stătătoare atât din punct de vedere juridic, cât și organizatoric și financiar, Vicențiu Serv Logistic, a preluat și a îmbunătățit toate relațiile și contractele pe divizia transporturi, propunându-și o permanentă grijă pentru îmbunătățirea indicatorilor de performanță și satisfacerea în cât mai mare măsură a nevoilor de tranport ale partenerilor noștrii. Ca și locație, sediul Vicențiu Serv Loistic este în Dej, str. 1 Mai, nr. 91, jud. Cluj, și are în proprietate atât camioane de tonaj mare cât și camioane de tonaj mic, flota logistică fiind pregătită în orice moment pentru orice fel de transport intern și internațional.

Având în vedere contractele de transport în derulare, se observă că activitatea firmei este “contractata” 100%, ceea ce conferă o constanță în ceea ce privește veniturile companiei. Contractele în desfășurare sunt încheiate cu pareteneri cu care avem un istoric indeungat, ceea ce ne atestă constanța și siguranța acestor contracte Pentru viitor, Vicențiu Serv Logistic își propune să îmbunătățească permanent calitatea serviciilor oferite partenerilor, atât prin parcul logistic updatat permanent la nevoile tehnice și tehnologice ale pieței, cât și prin îmbunătățirea permanentă a resursei umane care deservește activitatea.

DIVIZIA DE STIVUITOARE
Vicențiu Serv Dej, a fost înființată în anul 2016, și a preluat activitatea de service și mentenanță a Vicențiu Serv din următoarele motive: Vicențiu Serv este o persoană juridică autorizată pentru expertize și avizări de către ISCIR pentru utilaje de ridicat. Divizarea activității a venit ca o etapă normală pentru a evita “ conflictul de interese” care se putea isca în momentul în care Vicențiu Serv trebuia să autorizeze o lucrare de întreținere și /sau reparație acută tot de vicențiu Serv. Un alt motiv, a fost nevoia de control ai riguros aspura cheltuielilor și a veniturilor, în general a indicatorilor de performanță a activității. Sediul Vicențiu Serv Dej, este în Dej, str. 1 Mai nr. 91, și are activitatea de service structurată în 2 divizii principale:

 1. Divizia de vânzări, care are ca obiect de activitate vânzarea de echipamente noi și second hand. Pentru echipamentele noi, Vicențiu Serv Dej, este dealer Toyota, având sprijinul tehnic și informațional din partea Toyota România pentru desfășurarea activității de vânzare și postvanzare. Totodată, sub incidența acestei divizii cade și vânzarea de piese de schimb pentru echipamente de ridicat, ce deservește în principal activitate de servisare. Închirierea de echipamente către clienții noștrii, este ultima ramură a acestei divizii.
 2. Divizia de service, activitate care se desfășoară pe bază de contracte cu partenerii noștri, și care constă în intervenții programate și la cerere pentru echipamentele de ridicat. Intervențiile programate constau în efectuarea de revizii periodice obligatorii pentru bună funcționare a echipamentelor de ridicat, precum și prevenirea eventualelor defecte ce ar putea apărea în funcționare. Intervențiile la cerere sunt lucrări care se fac la cererea clientului ca urmare a unei funcționări necorespunzătoare a echipamentului.

Vicențiu Serv Dej, își desfășoară activitatea cu 8 echipe de service dotate cu mașini de intervenție echipate cu toate tesetrele și uneltele necesare intervenției la fața locului la echipamente. Pentru lucrările care nu pot fi efectuate la sediul clientului, Vicențiu Serv Dej are la dispoziție o platformă autorizată pentru transport utilaje de ridicat, care transportă echipamentul defect pentru reparare la sediul firmei. Aici, avem la dispoziție o hală de reparații structurată pe pricipiul trasabilitatii etapelor de servisare, ateliere de diagnoză, atelier de prelucrări piese prin așchiere, presă fixă și mobilă pentru anvelope pline, precum și o unitate de sertizare furtune hidraulice. Permanenta grijă a companiei pentru satisfacerea nevoilor clienților noștrii în cel mai scurt timp și în condiții de calitate ireproșabile, fac din Vicențiu Serv Dej, unul din principalii jucători pe piața din România în acest domeniu.


Fă cunoștiință cu echipa noastră

  Vicențiu Știr

  CEO

  Vicențiu Știr
  +40765 216 408 vicentiu@vicentiuserv.ro
  Radu Șuteu

  Director General

  Radu Șuteu
  +40769 049 051 director.ex@vicentiuserv.ro
  Daniela Dumitrache

  ​Director Economic

  Daniela Dumitrache
  +40786 484 745 economic@vicentiuserv.ro
  ​Vasile Baba

  Director Vânzări​

  ​Vasile Baba
  +40736 360 524​ vanzari@vicentiuserv.ro
  Iosif Todericiu

  Director Service

  Iosif Todericiu
  +40720 216 408 service@vicentiuserv.ro
  Balacz Ferencz

  Vânzări piese schimb stivuitoare

  Balacz Ferencz
  +40784 250 158 stivuitoare@vicentiuserv.ro
Vizualizează filmulețul nostru de prezentare